Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler Birliği’nde seçim heyecanı

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği başkanlık seçimlerinde Meslekte Birlik Grubunun TÜRMOB Başkan adayı Eray Mercan oldu.Mesleğin geleceği ve itibarı için aday olduğunu bildiren Eray Mercan,...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği başkanlık seçimlerinde Meslekte Birlik Grubunun TÜRMOB Başkan adayı Eray Mercan oldu.
Mesleğin geleceği ve itibarı için aday olduğunu bildiren Eray Mercan, meslek politikası dışında başka bir odağın sözcüsü olmayan, sorgulayan ve sorgulanan, üretken, çoğulcu, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışına sahip, tüm meslektaşların umut bağladığı, mensubu olmaktan güven ve gurur duyulan bir TÜRMOB hedefi ile aday olduğunu bildirdi.
Mercan yaptığı yazılı açıklamada 103 binin üzerinde üye sayısına ulaşmış odanın, çoğunlukla lisans, lisansüstü ve doktora sahibi meslek mensuplarının (SMMM-YMM) kayıtlı olduğu 77 SMMM, 8 YMM Odasının Üst Birliği TÜRMOB’un, bu gücünü ülke, meslek ve meslektaş için kullanması gerektiğini bildirdi.
Meslekte Birlik Grubu olarak, üst birlik delegelerimizin vereceği desteğin, geleceğimizin emaneti olduğunun bilincinde olduklarını bildiren Mercan şöyle dedi: "Başkan ve diğer tüm kurul adaylarımızla birlikte, temsil emanetini şerefle taşıyacağımıza ve bu görevin tüm sorumluluklarını gayretle yerine getireceğimize söz veriyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.