Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şengüloğlu'ndan kahraman sağlık çalışanlarına bayram baklavası

Bursa'nın köklü tatlı markalarından Şengüloğlu Baklavacılık, Çekirge Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, hediyelik baklava ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2020 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2020 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şengüloğlu'ndan kahraman sağlık çalışanlarına bayram baklavası

Türkiye, Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine doğru adım adım gidiyor. Şengüloğlu Baklavacılık, salgınla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin övgüsünü alan kahraman sağlık çalışanlarını unutmadı. Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Şengüloğlu Baklavacılık ailesinden Bilal Şengüloğlu, doktor ve sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, bayram öncesi baklava ikram etti.

Her yıl çeşitli sosyal sorumluluk projelerine yer aldıklarını ifade eden Bilal Şengüloğlu, şunları söyledi:

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
"Şengüloğlu Baklavacılık ailesi olarak, her yıl farklı sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan Bayramı öncesinde huzurevinde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ederek hem bayramlarını kutladık hem de hayır dualarını aldık. Bu yıl da, yüzyılın hastalığı olarak adlandırdığımız Koronavirüs ile savaşan, insanlarımızın mutluluğu için kendi mutluluğundan vazgeçen, yuvasına gidemeyen, çocuğunu göremeyen, sözde değil özde emektar, vefakâr ve cefakâr sağlık çalışanlarımızı bir nebze olsun mutlu edebilmek ve Ramazan Bayramlarını tebrik etmek istedik. Şengüloğlu Baklavacılık olarak, her birinin emeğine ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.