Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sendika başkanları, Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, emeğin kazanımlara dönüştürülmesinde, emekçiler ile sendikaların daima ön planda olduğunu belirtti.Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve bağlı sendika başkanlarından oluşan heyet Vali Mahmut Demirtaş’a...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sendika başkanları, Vali Demirtaş’ı ziyaret etti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, emeğin kazanımlara dönüştürülmesinde, emekçiler ile sendikaların daima ön planda olduğunu belirtti.

Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve bağlı sendika başkanlarından oluşan heyet Vali Mahmut Demirtaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Sendika Şube Başkanı Mehmet Sezer ve diğer sendika başkanları, ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş’a, sendikaların örgütlülük durumu, üye sorunlarının çözümü ve taleplerinin dile getirilmesi konusunda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Memur-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer ve bağlı sendika başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, üretimle birlikte ekonominin gelişmesi ve toplumsal refahın sağlanmasında, emeğin kazanımlara dönüştürülmesinde, emekçiler ile sendikaların daima ön planda olduğuna dikkat çekti.

Emeğin ve alın terinin yüce değerler arasında olduğunu ifade eden Vali Mahmut Demirtaş, sendika yöneticilerinin şahsında tüm kamu emekçilerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret, sendikal konularda genel değerlendirmeler yapılması ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.