Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Sen Yaparsın’ Projesi Başlatıldı

’Sen Yaparsın’ sosyal sorumluluk projesi, hayallerine ulaşmak isteyen gençlerin hikayelerini gerçeğe dönüştürme amacıyla başladı.’Sen Yaparsın’ projesi, başarıya giden yolda ilk adımlarını atmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Sen Yaparsın’ sosyal sorumluluk projesi, hayallerine ulaşmak isteyen gençlerin hikayelerini gerçeğe dönüştürme amacıyla başladı.
’Sen Yaparsın’ projesi, başarıya giden yolda ilk adımlarını atmak isteyen gençlere destek vermek amacıyla başladı. Bu projeyle, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaşayan, yetenekleri, çalışkanlıkları ve cesaretleriyle fark yaratacak adımlar atmak isteyen gençlerin hikayeleri dinlenecek ve sonrasında gelen hikayelerden bazılarının sahipleri bulunup bu hikayeler filmleştirilecek.
İzleyenlerin ilham alması, hayal ettiklerini gerçekleştirmek için cesaretlenmesi amaç edinilen bu sorumluluk projesinde, izleyenler hem başarıya ilk adımını atan gençleri hem de bu gençlerin yaşadığı diyarları izleme imkanı bulacak. Dijitalde yürütülen bu projenin destek verdiği ilk genç olan, Urfa’da eğitim gören Güler Yıldırım’ın hikayesinin ilk bir haftada 500 binden fazla kez izlendiği; binden fazla kez paylaşıldığı bildirildi. Jetgenç ve Dekatlon Buzz ortaklığıyla devam eden projede destek bekleyen gençler de hikayelerini biryolacikishikayesi’nin sitesine yüklüyorlar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.