Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selimiye’de dualar, 15 Temmuz Şehit ve Gazileri için edildi

MİMAR SİNAN’IN ‘USTALIK ESERİM’ DEDİĞİ TÜRK-İSLAM MİMARİSİNİN EŞSİZ ESERİ TARİHİ SELİMİYE CAMİ’NDE, DUALAR 15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİ İÇİN EDİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selimiye’de dualar, 15 Temmuz Şehit ve Gazileri için edildi

Mimar Sinan’ın ‘Ustalık eserim’ dediği Türk-İslam mimarisinin eşsiz eseri tarihi Selimiye Camii’nde, dualar 15 Temmuz Şehit ve Gazileri için edildi.

15 Temmuz Şehitleri Anma; Demokrasi Ve Milli Birlik Günü kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin 4. yıl dönümde, Edirne’de tarihi Selimiye Camii’nde Şehitler ve Gaziler için dualar edildi. Ardından misafirlere Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ikramda bulunuldu.

Selimiye Camii imam hatibi Yusuf Serenli, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Hain kalkışmanın üzerinden 4 yıl geçti. O gece bu vatanı kanlarıyla, canlarıyla müdafaa eden aziz şehitlerimiz için bütün camilerimizde olduğu gibi Selimiye Cami’mizde de Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif akabinde ise dualarla inşallah şehitlerimizi anacağız. Yine gazilerimize sağlık dileyeceğiz Allah’u Teâlâ’dan. Bu tür durumların yaşanmaması için dualarımızda niyaz edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.