Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçukbey’e modern hizmet binası

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde başladığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıyor.Bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak bina mahalleye değer katacakYapımı yüzde 80’eyaklaşan merkez, 375’i kapalı...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2018 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selçukbey’e modern hizmet binası

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’nde başladığı hizmet binasının inşasında sona yaklaşıyor.

Bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak bina mahalleye değer katacakYapımı yüzde 80’eyaklaşan merkez, 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplam 450 metrekarelik alanda yer alacak ve içerisinde muhtarlık odası, 4 adet muayene odası, 1 adet laboratuvar bulunacak.

Selçukbey Mahallesi sakinlerinin günlük hayatlarına büyük katkı sağlayacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda modern binanın aile sağlığı merkezi ağırlıklı olarak hizmet vereceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu merkezimiz yakın çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerine en kısa yoldan yararlanabilecekleri bir birim olacak. İçerisinde muayene odaları ve laboratuvarı ile vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti verilecek” diye konuştu. Hayat geçirilen bu hizmet binalarının mahalle kültürüne katkı yaptığını vurgulayan Başkan Edebali, “Mahallelerimiz aynı zamanda birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı yerlerdir. Kentsel dönüşüm çalışmalarında da mahalle kültürünün yaşatılması öncelikli hedefimiz. Hemşehrilerimiz arasında pekiştireceğimiz bu kültür sayesinde Yıldırım’ı ideal şehir konumuna getireceğiz” şeklinde görüşlerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.