Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sel suları köprüyü yıktı, karayolu ulaşıma kapandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle dere taştı. Üzerinden Erzurum Artvin karayolunun geçtiği köprü, sel suları nedeniyle yıkılırken, yol trafiğe kapandı. Onlarca araç mahsur kaldı.Oltu’da öğle saatlerinde başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sel suları köprüyü yıktı, karayolu ulaşıma kapandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle dere taştı. Üzerinden Erzurum Artvin karayolunun geçtiği köprü, sel suları nedeniyle yıkılırken, yol trafiğe kapandı. Onlarca araç mahsur kaldı.

Oltu’da öğle saatlerinde başlayan ve zaman zaman şiddetini artıran sağanak yağış nedeniyle saat 17.30 sıralarında İriağaç Mahallesi’nden geçen dere taştı. Sel suları derenin istinat duvarıyla birlikte üzerindeki köprünün yıkılmasına neden oldu. Oltu ilçesi ile Artvin’i birbirine bağlayan karayolu ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Jandarma, köprüye giden yolun her iki yönünde önlem alarak araç geçişine izin vermedi. Seçimlerde görev yapan 5 sandık görevlisi de yolda kaldı. Görevliler, alternatif bir güzergahtan ilçe merkezine ulaşabildi. Karayolları ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren köprü üzerinde yapacağı çalışmayla yolu ulaşıma açacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.