Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehzadeler’den 1. Anafartalar’a sevgi yolu müjdesi

Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine 1.Anafartalar Mahallesi 1701 sokağın sevgi yolu olarak düzenlenmesi için çalışma başlattı.Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların yoğun talebi üzerine...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehzadeler’den 1. Anafartalar’a sevgi yolu müjdesi

Şehzadeler Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine 1.Anafartalar Mahallesi 1701 sokağın sevgi yolu olarak düzenlenmesi için çalışma başlattı.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların yoğun talebi üzerine 1 Anafartalar Mahallesi 1701 sokağı sevgi yoluna çevirmek için çalışma başlattı. Vatandaştan gelen talebi belediye meclisinde görüşerek, karara bağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “1. Anafartalar Mahallesi 1701 sokakta yaşayan vatandaşlarımız mevcut trafik yolunun sevgi yolu olarak düzenlenmesi için yoğun talepleri vardı. Bizde bu konuda gelen dilekçeleri bir önerge halinde belediye meclisimizde görüşerek karara bağlamıştık. Söz konusu yolun sevgi yolu olarak yeniden düzenlenmesi konusu büyükşehir meclisinde de kabul edilmişti. Bu karara istinaden 1701 sokağın trafiğe kapatılarak sevgi yolu olarak yeniden düzenlenmesi çalışmalarını başlattık. Yolda çalışma başlatan ekiplerimiz ilk etapta yağmur suyu drenaj çalışması ile aydınlatma alt yapısını tamamlayarak daha sonra yolun üst kısmında çalışma başlatacaklar. 10 metre genişlik ve 30 metre uzunluğunda ki bu sevgi yolu için 300 metre kare karo taşı döşeme işlemi ve dekoratif aydınlatma sistemleri kullanacağız. Sevgi yolu hizmete açıldıktan sonra mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Belki de vatandaşlarımız özellikle yazın akşamları bu sevgi yolunda geceleri oturup çaylarını içebilecekler” dedi. Yapılacak olan sevgi yolunun 50 bin TL bedelle yapılacağının ifade eden Başkan Çelik, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanarak sevgi yolunun hizmete açılacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.