Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Şehzade Mustafa’ Minopolis’e Geldi

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ilk bölümünde Şehzade Mustafa’nın çocukluğunu canlandıran Demir Demirbaş, 23 Nisan coşkusunu Minopolis’te yaşadı. İtfaiyeci olan Demirbaş, yaşıtlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.Anne ve babası...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ilk bölümünde Şehzade Mustafa’nın çocukluğunu canlandıran Demir Demirbaş, 23 Nisan coşkusunu Minopolis’te yaşadı. İtfaiyeci olan Demirbaş, yaşıtlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Anne ve babası ile 23 Nisan kutlamaları için Bakırköy Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri’ne gelen Demir Demirbaş, 4 saat boyunca 10’dan fazla istasyonda farklı meslekleri deneyimledi. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ilk bölümünde Şehzade Mustafa’nın çocukluğunu başarıyla canlandıran ve büyük beğeni toplayan Demirbaş’a akranları da yoğun ilgi gösterdi. Önce itfaiyeci olan ve yangını söndüren Demirbaş daha sonra Minopolis Hastanesi’nde doktor oldu. 23 Nisan’da Minopolis’te özel şovları da takip eden Demirbaş, çocukların bayramı olan bir ülkede yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.