Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehri ebe, korona virüse yenik düştü

SAMSUN’UN ÇARŞAMBA İLÇESİNDEKİ BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA EBE OLARAK GÖREV YAPAN 46 YAŞINDAKİ ŞEHRİ KAYHAN, KORONA VİRÜS TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE HAYATINI KAYBETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2020 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehri ebe, korona virüse yenik düştü

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki bir sağlık kuruluşunda ebe olarak görev yapan 46 yaşındaki Şehri Kayhan, korona virüs tedavisi gördüğü Antalya’nın Alanya ilçesinde hayatını kaybetti.

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Dikbıyık Aile Sağlığı Merkezi’nde ebe olarak görev yapan Şehri Kayhan (46), 4 Eylül’de geldiği Alanya’da korona virüs testinin pozitif çıktığını öğrendi. Aynı zamanda astım hastası da olan Kayhan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Kayhan bu sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kayhan’ın cansız bedeni hastanedeki sağlıkçılar tarafından yapılan uğurlama töreninin ardından defnedilmek üzere Mersin’e gönderildi.

Alanya’ya tayin olacaktı

Diğer yandan, 3 çocuk annesi Kayhan’ın Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tayin olma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.