Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitlikte hüzünlü arife

Sivas’ta Kurban Bayramı öncesi Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı. Garnizon ve polis şehitliğini ziyaret eden vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.Arife günü nedeniyle, Yukarı Tekke Mezarlığı’nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı....

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta Kurban Bayramı öncesi Yukarı Tekke Mezarlığı ziyaretçi akınına uğradı. Garnizon ve polis şehitliğini ziyaret eden vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.
Arife günü nedeniyle, Yukarı Tekke Mezarlığı’nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren mezarlıklara gelen şehit yakınları Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Kabristan ziyaretlerinin ardından vatandaşlar Şehitler Müzesi’ni gezerek askerlerin kişisel eşyalarını inceledi. Ziyaretlerde bazı şehit yakınlarının duygulandığı görüldü.
16 Nisan günü Mardin’in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdal Çetin’in bazı yakınları da şehidin mezarını ziyaret etti. Şehidin dayısı Aydın Koç yaptığı açıklama, "Bu bayram bizim için iyi geçmedi önce 15 Temmuz olayı ardından gelen şehitler oldu. Biz de geldik kendi şehidimize ağlamıyoruz ama içimiz yanıyor. İslam aleminin başı sağolsun. Türkiye’nin başı sağolsun. Yapacak bir şey yok. Bu vatan için şehit oldular. O bizim gurur kaynağımız. Bu milleti, bu devleti bölemeyecekler" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.