Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitlerin İsimleri Kütüphanelerde Yaşayacak

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün "Diyar’ın okuyan çocukları" projesi kapsamında, bir ilköğretim okulunda kurulan kütüphaneye 15 Ağustos 2015’te, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün "Diyar’ın okuyan çocukları" projesi kapsamında, bir ilköğretim okulunda kurulan kütüphaneye 15 Ağustos 2015’te, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Tansu Aydın’ın ismi verildi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün "Diyar’ın okuyan çocukları" projesi kapsamında Yolaltı İlkokulu’nda kütüphane kuruldu. Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Tansu Aydın’ın isminin verildiği kütüphanenin açılışına Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Vali Aksoy, geleceklerini emanet edecekleri çocukların en iyi şekilde yetiştirilmelerinin herkesin görevi olduğunu söyledi. Vali Aksoy, “Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, geleceğimize güvenle bakarız. Bu anlamda çocuklarımızın eğitiminde bir aksaklık olmaması adına, bütün kurum ve kuruluşlarımız büyük bir hassasiyet içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle okul çağında olup, okula gitmeyen hiçbir öğrencimiz kalmamalı. Eğitim çağında olup, eğitim dışında hiçbir çocuğumuz kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı büyük bir gayretle sürdürmeye devam edeceğiz. İl Emniyet Müdürlüğümüz, Diyarbakır’da halkın huzur ve güvenliğini sağlaması adına gayret gösteren iç güvenlik birimlerimizden biridir. Diyarbakır’da huzur ve güvenliğin gerçekleşmesi adına faaliyetlerini sürdürürken, maalesef şehitler de vermekte. Bugün bu okulumuzda, Diyarbakır’da görev yaparken şehit olan polisimizin adını bu kütüphaneye verdik. Hem onun adı yaşayacak hem de bu kütüphanede okuyan çocuklarımız kendilerini geleceğe hazırlamış olacak. Amacımız, halkın huzur ve güvenliği, barış ortamı içerisinde Diyarbakır’da bir yaşam ortaya koymaktır. Bu amaçla da bütün birimlerimiz büyük bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Konuşmaların ardından şehit polis memuru Tansu Aydın’ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.