Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitler memleketlerine uğurlanıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında şehit olan 2 polis memuru ile 1 emniyet çalışanı memleketlerine uğurlanıyor.Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binasına sabah saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında şehit olan 2 polis memuru ile 1 emniyet çalışanı memleketlerine uğurlanıyor.
Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binasına sabah saatlerinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis, 1 emniyet çalışanı ve 5 vatandaş şehit olmuş, 100’ün üzerinde kişi de yaralanmıştı. Şehit polisler Semih Turgut ve İsmail Mavitaş ile emniyet çalışanı Hanifi Boğa için uğurlama töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti milletvekili Ebubekir Bal, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, askeri erkan, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehitlerin yakınları katıldı.
Şehitlerin naaşlarının alana getirilmesiyle başlayan tören devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.