Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitler Köprüsü’nde sürpriz evlilik teklifi

Vodafone 38. İstanbul Maratonu Kahramanlar Koşusu’na katılan bir genç, 2 yıldır beraber olduğu kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.Bu yıl "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vodafone 38. İstanbul Maratonu Kahramanlar Koşusu’na katılan bir genç, 2 yıldır beraber olduğu kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Bu yıl "15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz" sloganıyla Şehitler Köprüsü’nde düzenlenen Vodafone 38. İstanbul Maratonu Kahramanlar Koşusu’na katılan bir genç, duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Kız arkadaşıyla koşuya katılan 25 yaşındaki Burak Kahraman, start verildikten sonra yine aynı yaştaki kız arkadaşı Esra Küçük’le koşmaya başladı. Daha önce arkadaşlarıyla organize olan Kahraman köprünün ortasında dururken, arkadaşları “Esra benimle evlenir misin?” yazılı pankartı açtı. Kız arkadaşıyla pankartın önüne gelen genç, diz çökerek evlilik teklifinde bulundu. Pankartı ve yüzüğü gören genç kız, gözyaşlarına boğularak kısa süreli şok geçirdi. Geçirdiği şokun ardından evlilik teklifini kabul eden genç kız, erkek arkadaşına sarılarak gözyaşı döktü. Ardından Kahraman, yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı. Bu esnada ikilinin arkadaşları da konfeti patlatarak bu mutlu ana eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.