Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Yılmaz, anne ve babasını 1.5 yaşındayken trafik kazasında kaybetmiş

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit olan 3 askerden biri Barbaros Yılmaz’ın evine şehit ateşi düştü. Terhisine kısa bir süre kala şehit düşen Yılmaz’ın hayat hikayesi...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit olan 3 askerden biri Barbaros Yılmaz’ın evine şehit ateşi düştü. Terhisine kısa bir süre kala şehit düşen Yılmaz’ın hayat hikayesi yürekleri burktu.
Astsubay olan babasını ve annesini 1,5 yaşındayken bir kazada kaybettiği belirtilen şehidin astsubay olmak istediği, girdiği sınavda da başarılı olduğu öğrenildi.
Şehidin halası Mukaddes Yılmaz’a ve kardeşi Burak Yılmaz’a, Barboros Yılmaz’ın şehadet haberi, Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Bilgin Gökhan, Üsteğmen Sercan Türedi, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan oluşan heyet tarafından verildi.
Şehidin halası Mukeddes Yılmaz gözyaşlarını tutamadı. Yılmaz, şehidin Erdemli veya Silifke ilçesine mi defnedileceğinin aile tarafından alınacak karar sonucu belirleneceğini söyledi.
Şehidin kardeşi Burak Yılmaz ise elinden ayırmadığı Türk bayrağıyla metanetini korudu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.