Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Yeğeninin Tabutunun Başından Ayrılmadı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın amcası Salih Polat, şehit yeğeninin cenaze namazında tabutun yanından bir an olsun ayrılmadı.Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın amcası Salih Polat, şehit yeğeninin cenaze namazında tabutun yanından bir an olsun ayrılmadı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğa uğurlanacak. Şehit Mehmet Polat’ın cenazesi askeri hastane morgundan alındıktan sonra, son kez baba evine getirilerek helallik alındı. Cenaze daha sonra namazın kılınacağı Kalemkırdı Camii’ne getirildi. Askerlerin omuzunda musalla taşına konulan şehit Mehmet Polat’ın yakınları da tabutun başında gözyaşı döktü.
Öte yandan, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın amcası Salih Polat da şehit yeğeninin tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Taziyeleri kabul eden Salih Polat, yeğeninin tabutunun başında gözyaşı döktü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.