Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit yakınları bayram arefesinde şehitliğe koştu

Ramazan Bayramı arefesinde şehit yakınları şehitliklere koşarak dualar etti, mezarlıkları yıkadı.Ramazan Bayramı arefesinde şehitlikler yine doldu taştı. İzmir Kadifekale Hava Şehitliği’ne akın eden şehit yakınları, gözyaşı döktü,...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit yakınları bayram arefesinde şehitliğe koştu
Ramazan Bayramı arefesinde şehit yakınları şehitliklere koşarak dualar etti, mezarlıkları yıkadı.
Ramazan Bayramı arefesinde şehitlikler yine doldu taştı. İzmir Kadifekale Hava Şehitliği’ne akın eden şehit yakınları, gözyaşı döktü, dualar okudu, mezarları yıkadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de şehitliklere akın eden şehit yakınları, kabirlere çiçekler bırakarak dua etti.
Bir bayrama daha sevdiklerinden ayrı girmenin hüznünü yaşayan aileler, bayramın kendileri için buruk geçtiğini belirtti. Yakınlarının mezarlarını sulayıp çiçek bırakanlar, gözyaşları içinde dua etti. Kimi şehidinin başında Kur’an okurken, kimi de mezar taşını uzun uzun okşayarak hasret giderdi. Bazı şehit yakınları hislerini, “Gururluyuz, bu duygunun tarifi yok” sözleri ile anlatırken, bazıları ise sadece bayramlarda değil her hafta şehitliği ziyaret ettiğini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.