Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ders

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Gök, sosyal medya hesabından şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ders vereceğini açıkladı.Daha önce polis haftası ve şehit Ömer Halisdemir için yazdığı yazılarla insanların sevgisini kazanan 16...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ders
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Gök, sosyal medya hesabından şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ders vereceğini açıkladı.
Daha önce polis haftası ve şehit Ömer Halisdemir için yazdığı yazılarla insanların sevgisini kazanan 16 yıllık Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal Gök, bu sefer de şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz Türkçe ve Türk Dili Edebiyatı dersi verecek. Sosyal medya hesabından bir afişle duyuru yapan Hilal Gök, "Şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz Türkçe ve Türk Dili Edebiyatı dersi vermekten onur duyarım" açıklamasında bulundu. Sosyal medyadan büyük takdir toplayan Hilal Gök’e, bazı öğretmenler de destek vererek kendi alanlarında şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz ders verebileceklerini ifade ettiler.
"Yapabileceğim en güzel şeyin bu olacağını düşündüm"
Şehit ve gaziler konusunda çok hassasiyeti olan bir öğretmen olduğunu belirten Hilal Gök, "Polis eşiyim ve Vatan isminde bir evladım var. Elimden ne geliyorsa yapmak istedim. Bir öğretmen olarak şehit ve gazilerimiz için yapabileceğim en güzel şey bu olacağını düşündüm. Bu sebeple ders vermeyi ve böylece onlara annelik yapmayı da amaçladım. Diğer öğretmen arkadaşlarım da bana destek vererek kendi branşlarında ders verebileceklerini söylediler" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.