Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlanıyor

Van’ın Gürpınar ilçesinde PKK’lı teröristlerce menfeze tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil’in naaşı memleketi Sivas’ta son yolculuğuna...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’ın Gürpınar ilçesinde PKK’lı teröristlerce menfeze tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil’in naaşı memleketi Sivas’ta son yolculuğuna uğurlanıyor.
Yalınca Jandarma Karakol Komutanlığı bölgesinde yol güvenliğinin sağlanması ile mayın ve el yapımı patlayıcı araması çalışmalarında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil’in cenazesi dün gece Van’da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Sivas’a getirilmişti. Şehidin naaşı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan alınarak baba evinin bulunduğu Örtülüpınar Mahallesi’ne getirilerek helallik alındı. Burada şehit için dua edildi. Şehidin naaşı daha sonra askeri manga tarafından omuzlanarak Kale Camii’ne getirildi.
Şehit Uzman Çavuş cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı’nda bulunan Garnizon Şehitliği’nde toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.