Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Uzman Çavuş Sarıtaş İçin Mevlit Okutuldu

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın şahadetinin 7. günü dolayısıyla mevlit okutuldu.Nusaybin’de terör örgütüne yönelik operasyonlarda 1 Nisan’da şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın şahadetinin 7. günü dolayısıyla mevlit okutuldu.
Nusaybin’de terör örgütüne yönelik operasyonlarda 1 Nisan’da şehit olan Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için Silivri’deki Baba evi önünde mevlit okutuldu. Şehit Sarıtaş’ın Yeni Mahallede bulunan baba evi önünde düzenlenen mevlide, Şehidimizin yakınlarıyla Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Garnizon Komutanı Yarbay Muhammed Sevinç, İl Jandarma Komutanlığı komutanları, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşları yönetici ve personelleri ile vatandaşlar katıldı.
Okunan Kur’an-ı Kerim, ilahi ve mevlidi şeriflerin ardından Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş dua etti. Katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.