Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Üsteğmenin Cenazesi Memleketi Konya’da

Şırnak’ın Uludere ilçesinde, PKK’lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli’nin cenazesi Konya’ya getirildi.Şırnak’ın Uludere...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ın Uludere ilçesinde, PKK’lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli’nin cenazesi Konya’ya getirildi.
Şırnak’ın Uludere İlçesi Kanimasi Üs Bölgesinde arama tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü mensuplarının saldırısında ağır yaralanan ve helikopterle kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Mehmet Düzenli (31)’nin cenazesi askeri uçakla önce ailesinin yaşadığı Antalya’ya oradan da ailesiyle birlikte memleketi Konya’ya getirildi. Şehit Üsteğmen Düzenli için Konya Havaalanında karşılama töreni düzenlendi. Aprona yanaşan uçaktan önce şehidin ailesi indi. Şehidin annesi tekerlekli sandalyeyle götürülürken, babası bir askerin desteğiyle yürüdü. Sonra şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı.
Karşılama törenine, şehidin yakınları, Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Haluk Şahar, askeri ve mülki erkan katıldı. Beyhekim Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehidin cenazesi, Konya Garnizon Şehitliği yanındaki namazgahta ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.