Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Sezgin’in Cenazesi Memleketine Getirildi

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde terör örgütü PKK’lı teröristler ile girilen çatışmada şehit olan Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin’in naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’ye getirildi.Van’da görev yapmakta...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde terör örgütü PKK’lı teröristler ile girilen çatışmada şehit olan Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin’in naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’ye getirildi.
Van’da görev yapmakta iken geçici görevle Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne giden Özel Harekat Polisi Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin (40), PKK’lı teröristlerce girilen çatışmada şehit oldu. Şehit Sezgin’in naaşı, düzenlenen törenin ardından havayolu ile memleketi Kayseri’ye geldi.
“BEN ÖLEYDİM GARDAŞIM”
Şehit Sezgin’in cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yakınları ‘Ben öleydim gardaşım’ diyerek gözyaşı döktü.
Şehit Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin’in naaşı, yarın Tomarza ilçesinin Karapınar köyünde, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.