Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Semerci’nin Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Balıkesir’in Sındırgı İlçesinde; Geçtiğimiz Ocak Ayında Şirnak'in Cizre İlçesinde Şehit Olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Semerci’nin Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde; geçtiğimiz Ocak ayında Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci adına futbol turnuvası düzenlendi.
Sındırgı Belediyesi, Cizre’de şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci adına halı saha futbol turnuvası düzenledi. Sındırgı Belediyesi Şehit Ahmet Semerci Halı Saha Futbol Turnuvası’na 17 takım başvuruda bulundu. İlk 8’e giren takımlar bir üst tura çıktı. Şehit Semerci Futbol Turnuvası’nın finali TC Spor ile Avcılar Kulübü arasında oynandı. Normal süresi 6-6 berabere biten maçta şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonrası maç 11-10 Avcılar Kulübü Spor’un şampiyonluğu ile sona erdi. Turnuvanın ikincisi TC Spor, üçüncüsü ise Karaağaç Spor oldu. Final maçında sporcular sahaya Şehit Ahmet Semerci’nin fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle çıktı.
Şehit Ahmet Semerci’nin babası Eyüp Semerci, Sındırgı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Rahmi Yörük ve Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ile birlikte maçları izledi. Turnuvada şampiyon olan Avcılar Kulübü Spor’a ödülünü Şehit Semerci’nin babası Eyüp Semerci verdi. İkinci olan TC Spor’a ise ödülünü Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa verdi. Üçüncü Karaağaç Spor’a ise Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Rahmi Yörük tarafından ödülü verildi.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak ise turnuvanın şehide yakışır şekilde sona erdiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.