Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polislerin Cenazesinde Duygu Dolu Anlar

Fatih Vezneciler’de yaşanan terör saldırısında şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit yakınları, tabutun başında duran gözyaşlarına hakim olamayan...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Vezneciler’de yaşanan terör saldırısında şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit yakınları, tabutun başında duran gözyaşlarına hakim olamayan polislerin gözyaşlarını kendi elleriyle sildiler.
Vezneciler’de dün yaşanan bombalı terör saldırısında şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camii’nde cenaze töreni yapıldı. Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan polis memurlarının cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şehit yakınları, tabutun başında duran ve gözyaşlarına hakim olamayan polisin gözyaşlarını da kendi elleriyle sildiler. Yaşanan bu tablo cenazeye katılanları da gözyaşına boğdu.
Ayakta durmakta güçlük çeken şehit polislerin kardeşleri, aynı terör saldırısında yaralanan polis memurlarına da sarılarak gözyaşı döktü. Polislere sarılarak ağlayan şehit yakınlarını, emniyet müdürleri teselli etmeye çalıştı. Cenazeye katılan komutanları gören bir şehit yakını ise sarıldığı komutandan kendisini askere almasını istedi. Komutan ise şehit yakınına sarılarak teselli etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.