Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polisler İçin TEK Başına Eylem Yaptı

Çanakkale'de Yaşayan Mesut Çetin Adlı Vatandaş, Şehit Polisler İçin Tek Başına 1 Saatlik Saygı Duruşunda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Polisler İçin TEK Başına Eylem Yaptı
Çanakkale’de bir vatandaş, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde ölü olarak bulunan iki polis memuru için tek başına 1 saatlik saygı duruşu yaptı.
Çanakkale’de yaşayan Mesut Çetin (34) önceki gün Adıyaman’da şehit edilen Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal ve bugün Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde şehit edilen Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis 25 yaşındaki Okan Acar ile Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli 24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak için 1 saatlik saygı duruşunda bulundu. Daha önce bu eylemi sosyal paylaşım sitesinde duyuran Mesut Çetin, eylemini, İskele meydanında, elindeki Türk bayrağıyla tek başına gerçekleştirdi.
Çetin, “2 gün önce hain bir saldırı sonucu bir askerimiz şehit olmuş, bugün de iki polisimiz hain eller tarafından şehit edilmiştir. Ben de bunu protesto etmek için burada bir dakikalık değil bir saatlik saygı duruşunda bulunacağım. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Ama şunu unutmasınlar ki; hain eller hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar” dedi.
Daha sonra Mesut Çetin’e Kemal Çakar adlı bir vatandaş da bir süre eşlik etti. Bu sırada, yine iskele meydanında Çetin’in birkaç metre ilerisinde ise SGDF üyesi bir grup, Suruç’ta meydana gelen bombalı saldırı için oturma eylemi gerçekleştirdi. Her iki eylemde olaysız şekilde sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.