Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polisin nişanlısı, “Koyun koyuna gömün bizi” diye ağıt yaktı

Van’da PKK’lı teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün gelecek ay evleneceği nişanlısı, “Koyun koyuna gömün bizi” diye ağıt yaktı.Van’ın İpekyolu ilçesinde 2 Nisan...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van’da PKK’lı teröristlerce bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün gelecek ay evleneceği nişanlısı, “Koyun koyuna gömün bizi” diye ağıt yaktı.
Van’ın İpekyolu ilçesinde 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi önünde PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk’ün Adana’daki baba ocağına ateş düştü. Öztürk’ün şehit haberi Mithatpaşa Mahallesi’ndeki ailesine, meslektaşları tarafından verildi. Şehit evinin bulunduğu sokak, Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehidin 30 Eylül’de evleneceği nişanlısı Sevilay Gündüz, “Ben onsuz yaşayamam. Beni de gömün. Koyun koyuna gömün bizi” diye ağıt yaktı.
Şehit polis memurunun naaşı Van’da düzenlenecek törenin ardından Adana’ya getirilerek, Kabasakal Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından Hacılı Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecek.
Öte yandan, Şehit Hacı Ahmet Öztürk’ün, sosyal medyada, Adana Havalimanı’nda nişanlısı Sevilay Gündüz ile selfie yaptığı fotoğrafını paylaşıp, "Üzülme sevdiğim bu sensiz son yolculuğum seni de alıp gideceğim bu diyarlardan" yazdığı ortaya çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.