Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polisin Cenazesi Muş’a Getirildi

Muş’un Varto ilçesinde yola döşenene bombanın patlatılması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit olan Özel Harekat polisi Yücel Kurtoğlu’nun cenazesi Muş’a getirildi.GATA’da düzenlenen törenin...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş’un Varto ilçesinde yola döşenene bombanın patlatılması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde şehit olan Özel Harekat polisi Yücel Kurtoğlu’nun cenazesi Muş’a getirildi.
GATA’da düzenlenen törenin ardından özel uçakla Muş’a getirilen şehit polis Yücel Kurtoğlu’nu, havalimanında Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Özel Harekat polisleri tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı, tekbirler eşliğinde ambulansa konuldu. Daha sonra Kurtoğlu’nun babaevi olan Sungu beldesi Hürriyet Mahallesi’ne getirilen şehidin naaşı, Miraç Camii’ne götürüldü. Kürtçe ağıtlar yakarak ayakta durmakta güçlük çeken şehidin yakınlarını vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Teröre lanet eden şehidin kız kardeşi ise, "Sana doyamadım, sana bakmaya doyamadım. Alçaklar, şerefsizler" diye feryat etti.
23 yaşında ve bekar olan şehit Özel Harekat polisi Yücel Kurtoğlu’nun yarın Hükümet Konağı önünde düzenlenecek törenin ardından Sungu belde mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
Muş-Varto karayolunun ilçeye 15 kilometre mesafedeki Taşdibek köyü mevkisinde yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının Özel Harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu Özel Harekat polisi Coşkun Özcan şehit düşmüş, Yücel Kurtoğlu ve bir mesai arkadaşı da yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.