Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polis son kez babaocağında

Adana’da PKK yandaşlarında yapılan izinsiz eylemde açılan ateşte şehit olan polis memuru Mustafa Yeli’nin Türk bayrağına sarılı naaşı son kez babaocağına getirildi.Havayolu ile Malatya Erhaç Havalanı’na gelen şehidin naaşı, daha...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da PKK yandaşlarında yapılan izinsiz eylemde açılan ateşte şehit olan polis memuru Mustafa Yeli’nin Türk bayrağına sarılı naaşı son kez babaocağına getirildi.
Havayolu ile Malatya Erhaç Havalanı’na gelen şehidin naaşı, daha sonra konvoy ile Yeşilyurt ilçesi Şehit Mursel Karataş Caddesi’ndeki babaocağına getirildi. Şehidin annesi Fındık Yeli, tabuta sarılarak uzun süre ağıt yaktı. Şehit Annesi, “Mustafam uyan bugün senin düğünün” diyerek feryat etmesi herkesi gözyaşına boğdu. 3 kardeş olan şehit polisin kardeşleri gözyaşlarına boğulurken, acılı baba Nurettin Yeli de güçlükle ayakta durabildi.
Şehidin babaocağının bulunduğu site Türk bayrakları ile donatılırken, Yeşilyurt İl Müftü Yardımcısı tarafından yapılan duanın ardından helallik alındı. Gözyaşlarının sel olduğu babaocağındaki helallik alımına, Vali Mustafa Toprak ve Emniyet Müdürü Ömer Urhal da katıldı. Şehidin naaşı daha sonra polis konvoyu ile şehir mezarlığına götürüldü.
Yaklaşık 2 yıllık polis memuru olduğu öğrenilen şehit Polis Mustafa Yeli’nin (22) bekar olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin ikinci namazı sonrası düzenlenecek törenle toprağa verileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.