Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Serkan Talan Hatay’da Toprağa Verildi

Diyarbakır’da polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Serkan Talan, memleketi Hatay’da gözyaşları arasında toprağa verildi.Diyarbakır’daki polis servis aracına yapılan bombalı araçlı...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu şehit olan Serkan Talan, memleketi Hatay’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Diyarbakır’daki polis servis aracına yapılan bombalı araçlı saldırıda şehit olan Hataylı Polis Memuru Serkan Talan (36) için Antakya Mezarlık Kompleksi’nde kılınan cenaze namaz kılındı. Evli ve bir çocuk babası olan şehidin cenazesinde eşi Serap Talan, annesi Halide Talan ve yakınları gözyaşı döktü.
Şehit polisin eşi ve annesi ayakta durmakta zorlanırken sağlık ekipleri ve şehit Polis Sedat Talan’ın meslektaşları aileyi yalnız bırakmadı.
Öğretmen olan şehidin abisi Mustafa Talan da çevrede bulunanların desteğiyle ayakta durabildi.
Cenaze namazının ardından şehidin cenazesi toprağa verilirken, cenaze törenine Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildağ, CHPMilletvekili Birol Ertem, MHP Milletvekili M.Necmettin Ahrazoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.