Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Memuru Mustafa Serin doğum gününde toprağa verildi

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Mustafa Serin Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde doğum gününde toprağa verildi.15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hava saldırısında şehit olan Polis Memuru Mustafa...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Polis Memuru Mustafa Serin doğum gününde toprağa verildi
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Mustafa Serin Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde doğum gününde toprağa verildi.
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hava saldırısında şehit olan Polis Memuru Mustafa Serin saat 13.30’da Ankara’dan gelen tarifeli uçak ile Balıkesir Koca Seyit Havalimanına getirildi. Polis Cenaze Mangası tarafından uçaktan alınan cenaze omuzlar üzerinde apronda bir taşındıktan sonra cenaze aracına alındı. Cenaze daha sonra Burhaniye ilçesinde bulunan evine getirildi. Burada yakınları ve sevenlerinden helallik alınmasının ardından Şehit Polis Memuru Mustafa Serin düzenlenen resmi tören için Burhaniye Kaymakamlık Binası bahçesine getirildi. Burada saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından dualar okundu. Şehit Polis Memuru Mustafa Serin için son tören Burhaniye Koca Cami önünde yapıldı. Cenaze törenine yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Şehit Polis Mustafa Serin’in eşi Sevcan Serin eşinin tabutuna sarılarak göz yaşları döktü. Şehit kılınan cenaze namazı sonrasında bir süre omurlar üzerinde taşındı. Serin daha sonra Burhaniye mezarlığında toprağa verildi.
Şehit cenaze törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, çevre ilçelerin kaymakamları ve belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 20 Temmuz 1966 doğan Şehit Polis Memurunun yine 20 Temmuz’da doğum gününde toprağa verilmesi dikkatleri çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.