Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polis memuru gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir’in Bergama ilçesinde, ’dur’ ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru Nedim Öner, gözyaşları içinde toprağa verildi.Evinde helallik alındıktan sonra şehit düşen Nedim Öner (43) için Havran Camiikebir...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit polis memuru gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir’in Bergama ilçesinde, ’dur’ ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru Nedim Öner, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Evinde helallik alındıktan sonra şehit düşen Nedim Öner (43) için Havran Camiikebir Camisi’nde tören düzenlendi. Eşi ve çocuklarının camideki duası yürekleri dağladı. Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, burada şehidin eşine ve çocuklarına başsağlığı diledi.

Cenaze törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Körfez ilçe belediye başkanları, şehidin eşi Fatma, oğulları Cengizhan ve Atilla Öner, yakınları, İzmir ve Balıkesir’de görev yapan polis arkadaşları katıldı.

Törende bazı polis memurlarının da gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Şehidin eşi ve oğullarının camide cenazenin başına geçerek dua etmesi yürek parçaladı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Şehit Nedim Öner’in Türk bayrağına sarılı tabutu, polislerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Şehit Polis Memuru Nedim Öner, Havran Kabristanlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.