Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Memleketi Kayseri’de Toprağa Verildi

Şırnak’ta şehit düşen polis memuru Hüseyin Danacı, Kayseri’de toprağa verildi.Şehit polis memuru Hüseyin Danacı’nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında bulunan Polis Şehitliği’nde toprağa verildi....

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta şehit düşen polis memuru Hüseyin Danacı, Kayseri’de toprağa verildi.
Şehit polis memuru Hüseyin Danacı’nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında bulunan Polis Şehitliği’nde toprağa verildi. Vali Orhan Düzgün, şehidin babası Yılmaz Danacı’ya Türk bayrağını teslim ederken, "Hüseyin kardeşimiz bu bayrağın gönderden inmemesi için canını feda etti. Yaklaşık iki ay kadar önce bir başka silah arkadaşının şehadetine şahit olmuştu, onun aracını ve ailesini Yeşilhisar’a getirirken. Onun akabinde yaralanmasına rağmen silah arkadaşlarından ayrı kalmak istemedi. ’Ben onları nasıl yalnız bırakabilirim’ dedi. Aslında dünyada en büyük rütbeye talip olmuştu ve ona kısmet oldu. Onun emaneti olan bu bayrağı sizlere takdim ediyorum" dedi.
Şehidin babası Yılmaz Danacı, Türk bayrağını öperek teslim aldı. Danacı, "Bir daha da yavrum olsa bu vatan için feda ederim" diye konuştu.
Garnizon Komutanı İsmail Yalçın’dan kardeşinin fotoğrafını teslim alan ağabey Fazlı Danacı ise, "Ben de onun hatırasını saygı ve şerefle alıyorum, vatan sağ olsun diyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.