Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Mehmet Oflaz Törenle Toprağa Verildi

ADANA (İHA) – Adana’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz düzenlenen törenle Kozan ilçesinde toprağa verildi.Adana-Gaziantep Otobanı Sarıçam mevkisinde 8 Haziran’da...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ADANA (İHA) – Adana’da zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz düzenlenen törenle Kozan ilçesinde toprağa verildi.
Adana-Gaziantep Otobanı Sarıçam mevkisinde 8 Haziran’da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan polis memurları Hakan Seçkin, Nihat Şener ve Mehmet Oflaz tedavi altına alınmış, yaralı polislerden Nihat Şener 11 Haziran’da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde şehit olurken, Mehmet Oflaz ise bugün Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düştü. Şehit polis Mehmet Oflaz için Kozan ilçesinde düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana milletvekilleri Tamer Dağlı ve Elif Doğan Türkmen, Adana Büyükşehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut siyasi partilerin il ve ilçe başkanları belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Şehidin oğlu 12 yaşındaki Hüseyin Oflaz terlikle geldiği mezarlıkta babasının fotoğrafını görevli polislerden alarak kendisi taşıdı. Şehidin cenazesi, yapılan dua ve törenin ardından kılınan cenaze namazına müteakip mahalle mezarlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.