Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis İçin Ankara Emniyetinde Tören Düzenlendi

Ankara Kızılay’da düzenlenen hain bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Nevzat Alagöz için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.Şehit polis memuru Nevzat Alagöz, Gençlerbirliği-Galatasaray maçındaki görevini tamamladıktan...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Kızılay’da düzenlenen hain bombalı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Nevzat Alagöz için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.
Şehit polis memuru Nevzat Alagöz, Gençlerbirliği-Galatasaray maçındaki görevini tamamladıktan sonra evine gitmek üzere Kızılay Güvenpark önünde durakta otobüs beklerken teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Şehit polis için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdür Vekili Yaman Ağırlar, askeri personel ve şehit polisin görev arkadaşlarının yanı sıra yakınları katıldı. Almina (16) ve Ali Mert (12) isimli iki çocuk sahibi olan 41 yaşındaki şehit polis memuru Nevzat Alagöz’ün kız kardeşi Perihan Alagöz ve ayrıldığı eşi Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Tören sonrasında şehit polisin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Iğdır’a gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.