Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Pilot Üsteğmen Şahan’ın Naaşı Uşak’a Getirildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın naaşı, baba ocağı Uşak’a getirildi. Binlerce Uşaklı, yağmur altında şehit pilot için...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın naaşı, baba ocağı Uşak’a getirildi. Binlerce Uşaklı, yağmur altında şehit pilot için dua etti.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın naaşı saat 13.50 sıralarında askeri uçakla Uşak Havaalanına getirildi. Eşi Betül, 6 aylık bebeği İlke Ada, İstanbul’da görev yapan doktor ağabeyi Murat, anne Şükran ve baba Süleyman Şahan’ın da içerisinde bulunduğu askeri uşak, Uşak Valisi Ahmet Okur ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.
UŞAKLILAR ŞEHİTLERİ İÇİN YAĞIŞA ALDIRMADI
Şehidin cenaze aracına konan naaşı, daha sonra helallik alınması için Kemal Öz Mahallesi İbrahim Tahta Kılıç Caddesinde bulunan baba ocağına getirildi. Aşırı yağışa rağmen şehidin baba ocağında toplanan binlerce Uşaklı, yağan yağmura aldırmadan şehitleri için dua etti.
Şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın Şehidin naaşı dana sonra törenin düzenleneceği Yücetepe Camisine getirildi. Şehidin naaşı ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Uşak Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.