Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Ömer Halisdemir’in ailesi, yardım kampanyasından elde edilen gelirin eğitime harcanmasını istedi

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na girmeye çalışan darbeci generali 15 Temmuz gecesi vuran, ancak kendisi de şehit düşen Ömer Halisdemir’in ailesi, Devlet dışında kimseden yardım talep etmediklerini açıkladı. Aile, yapılacaksa yardım, Ömer...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Kuvvetler Komutanlığı’na girmeye çalışan darbeci generali 15 Temmuz gecesi vuran, ancak kendisi de şehit düşen Ömer Halisdemir’in ailesi, Devlet dışında kimseden yardım talep etmediklerini açıkladı. Aile, yapılacaksa yardım, Ömer Halisdemir’in öğrenim gördüğü ve yıllar önce kapanan okulun yenilenip yeniden açılmasını istedi.
Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Sosyal Yardımlaşma Derneği bünyesinde yardım kampanyası başlatıldığını ve bu gelen yardımlarla Şehit ailesinin isteği üzerine Tarım Lisesi yapılmasını planladıklarını söyledi.
Tarım Lisesi kurulacak
Başkan Koçak yaptığı konuşmada, ‘Biz yaklaşık 14 gün önce şehit ailesine sorarak Çukurkuyu Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından yardım toparladık. Ömer Halisdemir adına, ihtiyaç olan yerlerde kullanılması adına bir çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında toplanan yardımlar, şehidin abisi Doğan Halisdemir tarafından eğitim, ibadet, ağaçlandırma gibi alanlarda kullanılacak. Şehidimizin ailesi, toplanan yardımların büyük kısmının eğitim konusunda kullanılmasını arzuluyor. Tarım Lisesi çalışmamız var, etüt merkezi, kültür merkezi Şehit Ömer Halisdemir’in anısına bu tür çalışmalar yapmayı planlıyoruz" dedi.
Öte yandan beldede Kocaeli Büyükşehir belediyesi tarafından çocuk parkı çalışmaları başlatıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.