Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit olmasaydı ailesiyle birlikte izne gelecekti

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan J. Ast. Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın,...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit olan J. Ast. Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın, şehit olmasaydı yarın ailesiyle birlikte izne geleceği ortaya çıktı.
Derik-Kızıltepe karayolunun Derik ilçesi girişindeki Tepedağ köyü yakınlarında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi soncu meydana gelen patlamada şehit olan J. Ast. Çavuş Ömer Faruk Darbaş’ın Çorum’daki evine şehit ateşi düştü.
Darbaş’ın şehadet haberini yakınlarına İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri verdi. Şehit Darbaş’ın babası Zekeriya Darbaş ve annesi Müberra Darbaş’ın Diyarbakır’da polis olan çocukları Emre Darbaş’ın yanına gittikleri öğrenildi. Yeni doğan torunlarını gören Darbaş çiftinin, yarın da Mardin’de görev yapan oğulları Ömer Faruk Darbaş’la birlikte Çorum’a gelmeyi planladıkları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.