Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor

Umurlu Mahallesi Kültür Sanat Merkezi ve Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonunu yenilenen yüzü ile halkın hizmetine yeniden açılacak.Geçtiğimiz aylarda Efeler Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alınan Şehit Mahir Yıldırım Konferans...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor

Umurlu Mahallesi Kültür Sanat Merkezi ve Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonunu yenilenen yüzü ile halkın hizmetine yeniden açılacak.

Geçtiğimiz aylarda Efeler Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alınan Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu’nda çalışmalar tamamlandı. Konferans salonunun yan kısmında bulunan alanı da kültür ve sanat merkezi olarak değerlendirilerek Umurlu Mahallesi’nde yaşayan yetişkin ve çocukların çeşitli kurslar alabilecekleri alanlar oluşturuldu. 3 Ekim Salı günü Umurlu Meydanı’nda saat 17.00’da Grup Nayla konseri, Efeler Roman Bandosu dinletisi, Efeler Roman Dans Grubu ve Umurlu Kültür Merkezi Çocuk Dans Grupları gösterileri eşliğinde renkli bir açılış gerçekleştirilerek, konferans salonu ve kültür sanat merkezi halkın hizmetine açılacak.

Tüm vatandaşları açılışa davet eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Mahallelerimizde açtığımız kültür sanat evleri ve merkezlerimiz ile vatandaşlarımıza sosyal belediyeciliğin gereği olarak kurslarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Umurlu Mahallesi’nde de şehidimizin isminin verildiği salonunu bakım ve onarımdan geçirip, yeniledik. Bunun yanı sıra da mahalle halkının ve çocuklarımızın eğitim alabilecekleri bir merkez oluşturarak halkımızın taleplerini karşılayacağız. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyor, mahallemize kazandırdığımız tesisimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.