Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Köy Korucusu Kamel son yolculuğuna uğurlandı

Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Akmeşe köyü kırsalında 22 Eylül’de teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan geçici Köy Korucusu Refik Kamel son yolculuğuna uğurlandı.Ankara’da yapılan ilk...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Akmeşe köyü kırsalında 22 Eylül’de teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan geçici Köy Korucusu Refik Kamel son yolculuğuna uğurlandı.
Ankara’da yapılan ilk törenin ardından şehit Köy Korucusu Refik Kamel’in cenazesi askeri uçakla memleketi Siirt’te getirildi. Siirt havaalanında düzenlenen törenle alınan şehit Kamel’in cenazesi Pervari ilçesine bağlı Palamutlu köyündeki baba ocağına götürüldü. Çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Kamel’in cenazesi, köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak köy mezarlığında defnedildi.
Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 3. Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, civar köylerden gelen vatandaşlar, şehit aileleri ve gazilerle ile çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.