Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Komiser Yardımcısı Merzifon’da Defnedildi

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Kubilay Er, memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde gözyaşları arasında...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Kubilay Er, memleketi Amasya’nın Merzifon ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 3 polisin de yaralandığı patlamada şehit olan Komiser Yardımcısı Kubilay Er’in (24) cenazesi, baba ocağında helallik alınmasının ardından Merzifon meydanına getirildi. Burada öğle namazına müteakip çok sayıda kişinin katılımıyla cenaze namazı kılındı. Cenazeye Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Tuncer Karacabey, şehidin babası emekli polis Hüseyin, annesi Ayşe ve ablası Ayşe Kübra Er, askeri ve mülki erkan, şehidin yakınları, silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe mezarlığına defnedilen şehidin babası Hüseyin Er, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öpüp gözyaşı döktü.
Bekar olan şehit Kubilay Er’in bir kız kardeşinin bulunduğu ve ailenin tek erkek evladı olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.