Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit kocasının ismi yeni doğan oğlunda yaşayacak

Yaklaşık 2 Ay Önce Şehit Olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün İsmi Geçtiğimiz Hafta Sonu Doğum Yapan Eşinin Dünyaya Getirdiği Oğluna Verildi. (hatice Özkal En Solda- Şehit Eşini Hastane Odasında İlk Ziyaret Eden İsim Oldu)

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit kocasının ismi yeni doğan oğlunda yaşayacak
Yaklaşık 2 ay önce şehit olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün ismi, geçtiğimiz hafta sonu doğum yapan eşinin dünyaya getirdiği oğluna verildi.
3 Eylül 2016’da Van’ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde, güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün eşi Merve Şengül doğum yaptı. Eşi şehit olduğu sırada yaklaşık 7 aylık hamile olan Merve Şengül’ün geçtiğimiz hafta sonu doğum yaparak nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdiği belirtildi. Özel bir hastanede doğum yapan Merve Şengül’ün oğluna şehit eşinin ismini verdiği öğrenildi. Babasını doğmadan vatana şehit veren minik Gökhan’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
Doğum yapan Merve Şengül’ü ilk ziyaret eden isimlerden birisi ise AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal oldu. Özkal ziyarette doğum yapan şehit eşi Merve Şengül ile çektirdiği fotoğrafı ise sosyal medya hesabından, “Çay ilçemizin Akkonak köyünden şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün doğum yapan eşi Merve hanımı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Merve hanımın dünya’ya gelen güzel evladına şehit eşinin ismini koyacak olması bizlere şu sözü hatırlattı, ‘Bir Ölür, Bin Doğarız’ hoş geldin Gökhan Şengül bebek…”
(GC-MET-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.