Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit kızı Tuana, babasının mezarına çiçek bıraktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Şehit Astsubay Mehmet Kutlu’nun kızı Tuana Kutlu babasının mezarına çiçek bıraktı.Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Kutlu, Balıkesir’in...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit kızı Tuana, babasının mezarına çiçek bıraktı
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Şehit Astsubay Mehmet Kutlu’nun kızı Tuana Kutlu babasının mezarına çiçek bıraktı.
Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Kutlu, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Şehidin kızı Tuana, arefe gününde babasının mezarını ziyaret ederek çiçek bıraktı.
Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikler yine doldu taştı. Bandırma Şehitliği’ne akın eden şehit yakınları, gözyaşı döktü, dualar okudu. Mezar başlarında Kur’an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuyan şehit aileleri ve yakınları bayram öncesi bir arife gününü daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadılar.
Ramazan Bayramı arifesinde şehitliklerin törenine Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkan Yardımcızı Sami Türkmen, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ve şehit yakınları katıldı.
Bandırma Kore Gazisi Mehmet Ali Engin, "Şehitliğe geldik dualarımızı yaptık. Şehitlerimiz inşallah tekrarlanmaz ama maalesef devam ediyor’’ dedi.
Ramazan Bayramı arifesinde şehitliğe dua etmeye gelen Fatih Eryılmaz, "Bandırma’da şehitlikte şehitlerimize ziyarete geldim. Sularımızı döktük dualarımız yaptık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah şehit haberleri bir daha tekrarlanmaz" dedi.
Bandırma Müftülüğü’nde görevli imamlar şehitler için dualar okudular. Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük tarafından okunan şehit duası ile şehitlikteki program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.