Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit kaymakamın akrabası: “Çok üzgünüz, vatanımızın başı sağolsun”

Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün amcasının oğlu Ahmet Safitürk, “Çok üzgünüz, vatanımızın başı sağolsun” dedi.PKK’lı teröristlerce...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün amcasının oğlu Ahmet Safitürk, “Çok üzgünüz, vatanımızın başı sağolsun” dedi.
PKK’lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırının ardından tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki babaevine ateş düştü. Şehit Safitürk’ün Türk bayrakları ile donatılan evinde yakınları taziyeleri kabul ediyor. Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün amcaoğlu olan Ahmet Safitürk, “Çok üzgünüz, vatanımızın başı sağolsun. Vatanımız ve milletimiz için görev yapıyordu. Bu görev esnasında şehit oldu. Vatanın çeşitli yerlerinde görev yaptı. En son görev yeri Mardin’in Derik ilçesi idi. Burada bombalı saldırıya uğradı hainler tarafından. Fakat biz yakınları olarak üzgün olmakla birlikte vatanımız sağolsun diyoruz. İnşallah bu PKK teröründen ülkemiz biran önce kurtulacaktır. Hanımı Konya’daydı. Görev esnasında Konya’ya bıraktık eşini. Bir tane 3 yaşında oğlu var. Bir aksilik olmazsa yarın öğlen namazına müteakip Arifiye ilçemizde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.