Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Jandarma Üsteğmen Öncel, son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda şehit olan Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel son yolculuğuna uğurlandı.Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Demirkuyu mevkiinde PKK’lı...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda şehit olan Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel son yolculuğuna uğurlandı.
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Demirkuyu mevkiinde PKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiği roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii’ne girişlerinde şehit jandarma üsteğmenin babası Hasan Öncel, annesi Fikriye Saraç, eşi Bahtıgül Öncel ile kardeşleri Sinan, Özgür ve Umut Öncel’e taziyelerini sundular.
Şehit Jandarma Üsteğmen Öncel’in babası ve kardeşleri cenaze namazı öncesi uzun süre şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşları döktüler. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına koyuldu. Top arabasının geçişi sırasında şehidin kardeşleri asker selamına durdu.
Törenin ardından şehidin naaşı, toprağa verilmek üzere Cebeci Askeri Şehitliği’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.