Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Haberini Alan Anne Hastanelik Oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un annesi müşahede altına alındı. Baba Necati Korkut ise oğlu ile en son...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un annesi müşahede altına alındı. Baba Necati Korkut ise oğlu ile en son dün akşam görüştüklerini söyledi.
ACI HABERİ ALAN ANNE HASTANELİK OLDU
Devrek ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’ndeki evlerinde sabah saatlerinde acı haberi alan aile, sinir krizleri geçirdi. Anne Neriman Korkut ise Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müşahede altındaki annenin tedavisi sürerken baba Necati Korkut ise hastanede bekleyişini sürdürüyor.
BABA. UZMAN ÇAVUŞ OLMASINI İSTEMEMİŞTİM
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Necati Korkut, oğlu ile şehit olmadan önce telefon görüşmesi yaptıklarını anlattı. Baba Necati Korkut, “En son dün akşam telefonda görüştük ve sohbet ettik. Göreviyle ilgili bahsediyordu ama fazla konuşmuyordu. Oğlumun uzman çavuşluk sınavına girmesine biraz karşı çıkmıştım. Daha sonra onu kendine bıraktım. Devrek’e iki ay önce izne gelmişti” diye konuştu.
Yaklaşık 5 aydır uzman çavuşluk yaptığı öğrenilen Okan Korkut’un cenazesi yarın öğlen namazının ardından Devrek ilçesi Yılanlıcakuz köyünde defnedilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.