Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Eşini Sevdiği Yastığıyla Son Yolculuğuna Uğurladı

KASTAMONU (İHA) – Mardin’deki hain saldırıda şehit olan 6 aylık hamile Polis Memuru Şerife Özden Kalmış’ın eşi Hüseyin Kalmış, eşini vasiyeti üzerine çok sevdiği yastığıyla son yolculuğuna uğurladı.Mardin’de terör örgütleri...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Eşini Sevdiği Yastığıyla Son Yolculuğuna Uğurladı
KASTAMONU (İHA) – Mardin’deki hain saldırıda şehit olan 6 aylık hamile Polis Memuru Şerife Özden Kalmış’ın eşi Hüseyin Kalmış, eşini vasiyeti üzerine çok sevdiği yastığıyla son yolculuğuna uğurladı.
Mardin’de terör örgütleri tarafından Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Şehit Şerife Özden Sütçü Kalmış, Kastamonu’da son yolculuğuna uğurlandı. Araç ilçesinde Vali Enes Yeter Stadında kılınan cenaze namazının ardından annesi Yüksel Sütçü’nün yanına defnedilmeyi vasiyet eden Kalmış’ın cenazesi Sarpun köyüne götürülerek burada annesinin yanına defnedildi. Eşinin hediye ettiği ve çok sevdiği yastıkla ‘öldüğüm zaman bu yastığı benim başımın altında koyun’ şeklindeki vasiyeti yerine getirildi. Şehit eşi Polis Memuru Hüseyin Kalmış, eşini, çok sevdiği yastığı vasiyeti üzerine mezarlıkta başının altına koyarak ebediyete uğurladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.