Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Eşi Leyla Özdemir: “Hak Yerini Bulsun”

SAMSUN (İHA) – Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in eşi Leyla Özdemir, TBMM’de dokunulmazlık teklifinin kabul edilmesiyle ilgili “Hak yerini bulsun. Artık canlar yanmasın” dedi.Diyarbakır’ın...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAMSUN (İHA) – Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in eşi Leyla Özdemir, TBMM’de dokunulmazlık teklifinin kabul edilmesiyle ilgili “Hak yerini bulsun. Artık canlar yanmasın” dedi.
Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in 24 yaşındaki eşi Leyla Özdemir, dokunulmazlık teklifinin 376 oyla referandumsuz kabul edilmesiyle ilgili konuştu. Yeni doğum yapan ve eşinden kendisine Umut Nuh Özdemir adında bir emanet kaldığını ifade eden şehit eşi Leyla Özdemir, “Çok şükür tutunacağım bir dalım var. Eşimden bana bir emanet kaldı. Eşime çok teşekkür ederim, mekanı cennet olsun. Canımızı yakanların canı yansın. Başka analar ağlamasın, başka çocuklar ağlamasın. Yeter” dedi.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili konuşan şehit eşi, “Fazla bir şey söylemeye de gerek yok. Hak yerini bulsun artık. Artık canlar yanmasın. Sonuçta herkes kardeş, bu düşmanlık neden. Benim tek acıdığım bu geride kalan bu çocuklar. Bunların hesabını nasıl verecekler” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.