Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit eşe son veda

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Semih Turgut’un naaşı, memleketi Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Gümüşkent köyüne getirildi. Eşi ve ailesinin şehide son vedası...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Semih Turgut’un naaşı, memleketi Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Gümüşkent köyüne getirildi. Eşi ve ailesinin şehide son vedası yürekleri dağladı.
Diyarbakır’ın Bağlıca ilçesinde eski Emniyet Müdürlüğü binasına düzenlenen terör saldırısında şehit düşen 38 yaşındaki bomba imha uzmanı polis Semih Turgut’un naaşı, Nevşehir’in Gülşehir ilçesi Gümüşkent köyüne getirildi. Şehit Turgut’u burada binlerce vatandaş karşılarken, eşi Nevin Turgut’un sözleri yürekleri dağladı. Eşinin tabutuna sarılan Nevin Turgut, çocuklarına “O bizim kahramanımız, hiçbir zaman unutmayın” diyerek gözyaşı döktü. Şehidin eşinin sözleri törene katılanları da ağlattı. Şehit Semih Turgut’un babası Kemal Turgut ve annesi Elmas Turgut’un da oğullarının tabutuna sarılarak son vedası yürekleri dağladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.