Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Er Mustafa Özel, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin’de askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Jandarma Er Mustafa Özel (21), son yolculuğuna uğurlandı.Mardin’in Savur ilçesinde devriye görevi yapan askeri araca yönelik düzenlenen bombalı saldırıda...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Jandarma Er Mustafa Özel (21), son yolculuğuna uğurlandı.
Mardin’in Savur ilçesinde devriye görevi yapan askeri araca yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Er Mustafa Özel için Ataköy 5. Kısım Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
Tezkeresini almasına 3 ay kaldığı öğrenilen şehit Mustafa Özel’in cenaze namazını ise İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit için hep bir ağızdan helallik alındı. Şehidin yakınlarının törenin ardından tabutu öptüğü görüldü. Şehit Mustafa Özel’in cenazesi daha sonra askerlerin omzunda tekbirler eşliğinde top arabasına koyuldu. Bu sırada cenazeye katılanlar hep birlikte “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” şeklinde sloganlar attı.
Cenaze, düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliği’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.