Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı anma mesajı

24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı suikast ile şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan için Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak bir anma mesajı yayınladı.Mesajında Gaffar Okkan’ın meslek hayatında görev yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı anma mesajı

24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı suikast ile şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan için Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak bir anma mesajı yayınladı.

Mesajında Gaffar Okkan’ın meslek hayatında görev yaptığı yerlerde halk tarafından sevildiğine vurgu yapan Başkan Kadir Albayrak, "24 Ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan ülkemizin yetiştirdiği önemli bir değerdi. Vatan ve millet aşkıyla yürüttüğü mesleğinde pek çok başarıya imza atan Gaffar Okkan, görev yaptığı her yerde halkın gönlünde taht kurmuştu. Ülkemizin güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine karşı başarılı operasyonlar yürüten Gaffar Okkan, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hainler tarafından şehit edildi. Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’a suikast düzenleyen karanlık güçlerin ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü eylemleri sonuçsuz kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı, şehit edilişinin 17. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.